Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Ženske sandale sa stilom za leto

Ženske sandale sa stilom za letoŽenske sandale su najomiljeniji komadi obuće tokom leta jer održavaju Vaša stopala hladnim i udobnim i mogu se upariti sa nizom odevnih predmeta. Sandale dolaze u različitim oblicima, veličinama, bojama i stilovima, od formalnih do onih ležernijih. Možete birati između kliznih sandala, gladijatorskih sandala, sandala na platformu, sandala na pertle i drugih. Svi imaju svoje posebne karakteristike, dobro se slažu sa različitim odevnim kombinacijama i pogodne su za različite prilike.

Klizne sandale imaju otvoren prst sa trakom koja prolazi preko stopala. Obično imaju jednu široku traku ili više užih kaiševa preko mosta stopala. Ove udobne ženske sandale, vratile su se na modnu scenu i tu su da ostanu. Dostupne su u ležernim, modernim i sportskim stilovima i veoma se lako oblače i skidaju. Sandale od plute mogu se upariti sa svime, od farmerki do šik kožnog mini-a, i savršen su primer moderne i praktične obuće.

Kada govorimo o sandalama od plute, možda se pitate od čega je napravljena pluta. Pluta za cipele dolazi od kore hrasta pluta. To je ista vrsta plute koja se koristi za čepove za vino i oglasne table. Najbolji deo svega je to što je ekološki prihvatljiv. Još jedna stvar koja čini plutu odličnim materijalom za održive cipele je to što je prirodno plutajuća, elastična i vodootporna. Zbog toga je obuća napravljena od njega lagana, ali čvrsta i veoma udobna.

Gladijatorske sandale su inspirisane starim Rimljanima i podsećaju na dizajn koji su nosili rimski gladijatori. Ovo je stil koji postoji već godinama. Prošle su razne promene u materijalima i stilovima, tako da su možda izgubili deo svog originalnog dizajna. Ipak, i dalje su ravne, sa dosta kaiševa i veoma privlačne.

Teško je reći da li gladijatorske sandale treba klasifikovati kao ležerne ili elegantne. Niske gladijatorske sandale odlično idu uz duge suknje i farmerke, a duže gladijatorske sandale odlično stoje uz kraće haljine i šortseve.

Stil ženskih sandala na pertle pruža ultra-seksi izgled jer ostavlja veliki deo stopala golim. Veoma su laki za stilizovanje i mogu se nositi na raznim događajima. Postoji nekoliko različitih načina kako ih vezati. Bilo da ih vezujete do butina ili sa resicama i uredne do skočnog zgloba, sandale sa pertlama od kože ili antilop uvek su laskave i u trendu. Možete da ih nosite sa slip haljinom uveče kako biste stvorili minimalistički izgled za sastanke ili uz farmerke za dnevni izgled.


Ženske sandale Obuća Online