Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

"Must have" ženska obuća za hladne dane

Must have ženska obuća za hladne dane

Kako temperatura pada, želimo da budemo sigurni da stil Vaše cipele i dalje ostaje na visokom nivou. Najbolje cipele za zimu su one koje su tople i udobne, a ipak moderne za nošenje. Evo zimskih cipela koje morate imati za ovu sezonu!

Topla i šik, čizma preko kolena je savršena zimska kombinacija i cipela! Velika je čast što postoji toliko mnogo boja i opcija još uvek sa ovim stilom. Prvo, možete da ih obučete tako što ćete ih obući preko farmerki, helanke ili džempera. Posle ležernog dnevnog događaja, noću možete da ih očarate mini suknjom ili haljinom. U svakom slučaju, izgledaćete fantastično, a Vaše noge će Vam takođe biti zahvalne na hladnoći.

Naravno, gležnjače su osnovni element zimske garderobe. Veoma su elegantni i raznovrsni, što ih čini omiljenim koji nikada ne stari. Pronađite par koji odgovara vašoj ličnosti i vašem ormaru. Ako ste više romantični, nosite mekane čizme koje su na pertle ili imaju štiklu. U svakom slučaju, svi su laskavi i super ih je lako navući i skinuti. Uparite ih sa haljinom i hulahopkama, farmerkama ili helankama da biste završili svaki izgled u izlasku.

Bez obzira da li želite da ih nazovete tehničkim, planinarskim ili pešačkim cipelama, znamo da je ovo cipela koju morate imati za zimu. Samo zato što je napolju hladno, to ne znači da treba da odustanete od putovanja ili istraživanja napolju. Ove cipele su alternativa patikama, samo sa skromnijim stilom. Odlične su za istraživanje, a i dalje su odgovarajuća obuća za sigurne i udobne uslove. Nosite ih za duge šetnje gradom ili penjanje na planine, oslobađajući svoju unutrašnju modu usput.

Da bi Vam noge zaista bile tople i prijatne od hladnoće, onda pronađite lepe čizme za sneg. Oni mogu biti moderni koliko želite, dobijajući boju i stil koji Vam najbolje pristaju. Što više krzna, to bolje! Nosite ih na skijanju, igranju na snegu ili bilo kojoj drugoj avanturi na otvorenom.


Ženska obuća za zimu