Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Kakve ženske patike su u trendu?

Kakve ženske patike su u trenduPronalaženje pravog para ženskih patika koje su istovremeno i praktične i moderne može biti nezgodna odluka.

Patike su namenjene da Vas podržavaju ceo dan, svaki dan - odabir brendova kojima je udobnost i zdravlje na prvom mestu je neophodno. Da biste održavali stopala svežima, razmislite o aktivnoj cipeli koja koristi mekane materijale poput lagane dvostruke mreže, prirodne kože i prozračne tkanine.

Ne bojte se isprobati drugu marku ili stil nego što biste obično izabrali. Baš kao i pronalaženje savršene haljine ili farmerki, ponekad biste se iznenadili kako mala promena može uveliko promeniti fit i udobnost.

Evo nekoliko saveta na šta treba paziti kada kupujete savršeni par patika za svoju garderobu:

        - Kada tražite patike koje ćete nositi sa svakodnevnom odećom (teksas, kratke pantalone, ležerne haljine ...), boja sa malim kontrastom može Vam doneti veliku promenu. Ukoliko niste sigurni da prihvatate nove trendove, dobar je odabir patike koja nije u visokom kontrastu sa Vašom kožom ili standardnom garderobom. Ako ove patike planirate da nosite sa farmerkama razmislite o crnim ili sivim patikama. Ako mislite da ćete ih više nositi sa kratkim pantalonama, haljinama i pantalonama možda ćete želeti da odaberete boju koja je bliža Vašoj koži ili nekim svetlijim nijansama (kamel, zlato ili ružičasto zlato, bela, slonovača, bledo ružičasta, siva …).

         - Trenutno su ponovo u modi patike kakve su se nosile krajem 80-ih godina. Ukoliko Vam se sviđaju, samo napred. Izgledaju fantastično uz nabrane mini suknje od laganih tkanina, kraće šorceve i uz lepršave haljine.

       Međutim, takve patike Vam se možda neće svideti kada gledate svoj odraz. Ako ste niski, one mogu učiniti da izgledate niže. Ako imate velika stopala, stopala će Vam izgledati veća. Ako imate debele noge i / ili članke, one će to naglasiti.

Obuća Online je pažljivo pripremila veliki izbor sportskih ženskih patika kako bi Vam pružila najbolje odabire u neobaveznoj udobnosti.


Ženske patike u trendu