Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Kako nositi muške sandale?

Kako nositi muške sandale?Sandale su prva poznata obuća pronađena tridesetih godina prošlog veka. Uglavnom postoje predrasude kada su u pitanju muške sandale, mišljenja su podeljena. Sandale su sjajna stvar za letnje dane koji su pred nama, jer noga može da diše.

Uz par saveta, muškarac u sandalama i na gradskom asfaltu može biti odlična kombinacija!

Sandale uz bermude i šorc

Prilikom kombinovanja šorc-sandale, važno je zadržati otmenost, šarm i izabrati dobar par sandala. Bermude ili šorc odlično idu u kombinaciji sa košuljom kratkih ili dugih rukava, posebo ako je košulja sa interesantnim havajskim printom.

Ova kombinacija je idealna za vrele letnje dane. Lagana i istovremeno otmena kombinacija, osim što čini savršeno odevenog i zanimljivog muškarca, omogućava da pravo sa plaže odete u bar bez predhodnog presvlačenja.

Sandale i uski džins

Ako u Vaš stil ulazi dobar “skinny” džins, dobar par sandala sa dva ili tri kaiša učiniće da uz “skinny” džins i dalje izgledate muževno. Jednostavna i jednobojna majca uz ovu kombinaciju može izgledati ležerno, a efektno. Kombinacija idealna za svaki dan.

Sandale i raznolika garderoba

Muška sandala je odlična alternativa japankama i definitivno se slaže uz pantalone, majice ili košulju i sako.

Lagani blejzer i košulja uz prefinjene sandale pružiće Vam pravi letnji “look”, kao i balans između uštogljenog i previse opuštenog izgleda. Ukoliko želite da sandale dođu do izražaja, birajte uže pantalone ili podvrnute modele.

Sandale i odelo

Samo leto donosi veliki broj sadržaja, pa eto idealnih prilika za oblačenje odela. Verovatno niste razmišljali o kombinaciji pamučnog ili lanenog odela i sandala. U prilikama u kojima Vam je dozvoljena kreativnost i eksperimentisanje poput letnjih zabava, koncerta, večera i slično, kombinacija odela i idealno izabranog para sandala istaćiće Vas iz gomile prefinjenošću i zanimljivim stilom. Kravate izbegavajte u ovoj kombinaciji i potrudite se da košulja ili majca budu mekih boja i jednostavnog materijala.

Naravno izbegavajte ovo na ceremonijama venčanja ili na mestima gde postoji striktan dress kod. Idealno je za otmene, a ipak ležerne večeri.

Sandale i sportska garderoba

U sandalama zaista nema ničeg sportskog. Međutim, one ipak mogu izgledati dobro i uklopiti se uz određene sportske modele. Jednostavan par crnih sandala može se odlično uklopiti sa širokom sportskom majcom, chino pantalonama i bomber jaknom.

Pa ukoliko ste tip muškarca koji ovakvu garderobu preferira, sandale mogu postati deo Vašeg garderobera.

 

Sada ste spremni da odaberete svoj novi par sandala i postavite trendove!


Muške sandale Obuća Online