Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Crne cipele za muškarce

Crne cipele za muškarce

Dok braon i tamnoplave cipele postaju sve popularnije i moderne, crne cipele ostaju omiljene kod muškaraca - delom zbog svoje svestranosti. Ali izbor pravog para crnih cipela je daleko od lakog, sa toliko dostupnih stilova.

Saznajte više o tome kako i kada nositi crne cipele i sa kojim odevnim kombinacijama da ih isprobate:

Šta su ležerne crne cipele?

Ležerne crne cipele obično su neformalne i udobne. Postoje četiri glavna tipa:

Cipele. Ove slip on cipele imaju gumene đonove i detalje užeta ispletene oko oblika cipele. Prvobitno dizajnirani za rad na palubi, ubrzo su postali popularni modni predmet za muškarce pod uticajem popularnosti estetike.

Mokasinke. Udobne natikače, mokasine imaju proreze sa obe strane jezika i zaobljen prst. Oni su napravljeni od kože i mogu uključivati dekoraciju kaiša sa kopčom.

Mokasine. Slično mokasinkama, mokasine su još jedan stil slip-on-a. Ključna razlika je u tome što su mokasine napravljene od različitih materijala, uključujući antilop, i mogu imati čipke ili dizajne sa resicama. Takođe imaju ravnu petu, dok mokasine mogu imati blago podignutu petu.

Patike. Poznate i kao patike, patike su atletske cipele napravljene od širokog spektra materijala, uključujući kožu, antilop ili platno. Često uključuju pertle i mekane, udobne đonove napravljene da apsorbuju udar. Savršeno za noćne izlaske, odlaske u bioskop i obavljanje svakodnevnih obaveza.

Ležerne crne cipele mogu biti stilizovane uz veliki izbor odevnih predmeta – za razliku od cipela koje su prikladne samo za svečane ansamble. 

Preporučujemo uparivanje ležernih crnih cipela sa:

  • Izaberite tamniji teksas - crni ili tamnoplavi za crne cipele. Uparite ga sa cipelama, mokasinkama ili platnenim cipelama i ležernom 

majicom. Dok tamniji teksas bolje pristaje crnim cipelama, izgled možete opustiti uz majicu u boji i svetliju jaknu.

  • Kratke pantalone su sofisticiran, ali ležeran izbor. Nosite ih uz cipele ili mokasine da biste ulepšali izgled, ili se obucite uz crne platnene cipele ili patike.


Muška Obuća Online