Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Vodič za dečije cipele

Vodič za dečije cipeleKupovina dečijih cipela ponekad može biti neodoljiva zbog svih različitih faktora koje treba da uzmete u obzir. Zato smo sastavili vodič koji će Vam pomoći da napravite pravi izbor. Da biste izbegli ograničavanje prirodne pokretljivosti stopala Vašeg deteta, važno je da izaberete cipele koje su udobne, odnosno napravljene od mekih, fleksibilnih i prozračnih materijala koji omogućavaju da se cipela prilagodi prirodnom obliku stopala.

Napravljen od prirodnih materijala

Obuća Online dečije cipele su napravljene od prave kože, što ih čini mekim, izdržljivim i udobnim. Koža je gipki prirodni materijal koji se vremenom prilagođava i prilagođava obliku stopala što omogućava stopalu da se prirodno razvija. Važno je odabrati par cipela koje pružaju zdravu unutrašnju klimu za stopala koja omogućava koži da diše. Potplati treba da budu mekani i fleksibilni kako bi mogli da prate prirodne pokrete stopala. Zato su naši đonovi napravljeni od prirodne gume, koja nije samo izdržljiva, već je i prirodno mekana i fleksibilna.

Dobro se uklapa

Da bi se obezbedila dobra podrška i pokretljivost, posebno za veoma malu decu, neophodno je dobro pristajanje. Naši zatvarači, đonovi, visina osovine, materijali i obloge pomažu da se obezbedi čvrsto prianjanje koje sprečava da stopalo klizi okolo unutar cipele. Par Obuća Online cipela može se udobno nositi tokom mnogo sati zabave i igre.

Nega cipela

Uz odgovarajuću negu, možete učiniti da Vaše kožne cipele dugo traju. Cipele treba redovno negovati da bi se očuvala gipkost i sjajan izgled kože. Važno je prožimati cipele od početka i u redovnim intervalima. Ovo štiti od prljavštine i osigurava da spoljašnji deo cipela ne bude istrošen elementima više nego što je potrebno. Kožnu obuću možete da negujete sprejom od pčelinjeg voska, koji se lako nanosi u pravim količinama i pomaže u očuvanju gipkosti materijala. Lak za cipele (bilo neutralan ili u odgovarajućoj boji) takođe može pomoći da boja cipela ne izbledi.

Ako su cipele napravljene od semiša, tečni lak za cipele može pomoći da oživite boju. Za cipele od antilopa preporučujemo četku za antilop koja može ponovo češljati male dlačice. Ove mere takođe mogu imati hidroizolacioni efekat na cipele, što pomaže da stopala budu suva.

Prostor za rast

Izmerite dužinu stopala Vašeg deteta dok stoji uspravno. Obavezno izmerite obe noge, jer njihova stopala mogu biti različite dužine. Počnite tako što ćete postaviti svoje dete uza zid sa ravnomernom težinom raspoređenom između obe noge. Stavite njihovu petu na zid i knjigu na pod tako da dodiruje njihov najduži nožni prst. Zatim izmerite obe noge u centimetrima od pete na zidu do najdužeg prsta uz knjigu.

Odličan dizajn

Kvalitet ne treba samo da se oseti, treba ga i videti. Naše cipele su dizajnirane u skladu sa aktuelnim i sezonskim trendovima. Postavljamo veliki fokus na detalje, gde pažljivo biramo svaki šav i boju za naše dečije cipele. Ne samo da naše cipele sadrže ukrasne detalje kao što su šljokice i zvezdice, već su i praktične i atraktivne. Obuća Online ima širok asortiman cipela za dečake i devojčice. Naše cipele odlikuje visoka udobnost i kvalitet.


Obuća Online Dečija udobna obuća