Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Udobna obuća za letnje vreme

Udobna obuća za letnje vremeLeto je pred nama, što znači zbogom patike i čizme, zdravo letnja obućo. Postoji čitav niz dostupnih opcija kada su u pitanju letnje cipele, mada se izdvojio jedan poseban trend koji je ovde kod nas dosta popularan: espadrile.

Postoje neke rasprave o poreklu espadrila. Da li dolaze iz Španije ili Francuske? Znamo da su u prošlosti napravljeni u Kataloniji, Baskiji i Oksitaniji. Ali zapravo je francuski modni dizajner Yves Saint Laurent prvi stvorio espadrile. I one su bile i još uvek su hit.

Espadrile su odlična letnja cipela, bilo da je otvoren ili zatvoren model.

Vreme je kada želite da imate osećaj slobode kakav nismo imali tokom najhladnijih meseci.

Najbolji kvalitet po najboljoj ceni

U kompaniji Obuća Online ne ističemo se samo dizajnom naših espadrila, koje ih, inače, možete pronaći u bezbroj varijanti. Espadrile sa visokom petom, espadrile sa platformom ili espadrile sa niskom petom. Nije važno šta će Vam trebati.

Naša filozofija razumevanja industrije obuće primorava nas da koristimo samo najkvalitetnije materijale. Materijali koji su prošli najzahtevnije kontrole i koji nam omogućavaju da dizajniramo zaista udobnu i pre svega prirodnu obuću u savršenom zajedništvu i poštovanju prirode.

Zahvaljujući Vama možemo nastaviti da održavamo tu izvrsnost za kojom neprestano težimo iz godine u godinu.

Novi trendovi, novi modeli

Dolaskom toplijih dana vreme je da uživate u našim novim modelima. Aktuelni, sveži, udobni, lagani i dinamični modeli koji ne rade ništa drugo nego pružaju onaj dodir prepoznatljivosti koji tražite u bilo kojoj prilici.

I nije važno da li Vam je espadrila potrebna svakodnevno ili za neku posebniju priliku. U Obući Online uvek imamo one koje Vam najviše odgovaraju.

Espadrile, jedinstven i originalan način da možete uživati u najnovijim trendovima, a istovremeno se osećati mnogo lakše i prijatnije. Izaberite svoj omiljeni model espadrila u našoj online prodavnici.


Ženske espadrile