Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Komforna prolećna obuća

Komforna prolećna obuća

Napokon je stiglo proleće, a to znači da će Vam možda trebati još jedne nove cipele. Čak i ako imate kvalitetni par cipela koje su Vas čekale u ormanu tokom cele zime, uvek je vredno pogledati da li možete da kupite još neki par obuće. Evo nekoliko glavnih saveta za cipele koje žene trebaju uzeti u obzir kada razmišljaju o prolećnim stilovima i udobnosti.


Stvari koje treba potražiti u prolećnim cipelama


Kada počnete da kupujete ženske cipele koje dobro funkcionišu u proleće, trebalo bi da uzmete u obzir nekoliko različitih stvari. Za početak, proleće je naravno toplije od zime, ali ne baš toplo kao leto. To znači da idealna prolećna cipela pruža način da Vaše stopalo diše, ali ga ne ostavlja u potpunosti izloženom vremenskim uslovima. Pored toga, nekad zna proleće da bude kišovoto. Iz tog razloga, pazite da cipela koju odaberete ima dovoljno zaštite da izdrži povremeno vlažne ili prohladne uslove.


Prolećna kolekcija cipela nudi klasične dizajne sa dosta mekanom tehnologijom opuštanja kako bi se osigurala istinska fleksibilnost, amortizacija i udobnost. Kod nas ćete naći cipele, sandale, papuče, klompe i cipele na štiklu koji su savršeni za svakodnevnu odeću, a i za svečanije trenutke. Zašto se ne biste prepustili modnoj obući koja deluje kao da hodate po oblaku?

 

Prolećna obuća