Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Isporuka robe

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe u roku od 5 radnih dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu. Kurirska služba će Vas obavestiti putem SMS poruke da je pošiljka preuzeta od KABL-METAL-a, te da možete očekivati njenu isporuku.

KABL-METAL d.o.o. snosi troškove poštarine - dostave za porudžbine u vrednosti većoj od 4.000,00 RSD, dok za porudžbine u iznosu do 3.999,00 RSD troškove dostave snosi kupac u iznosu od 350,00 RSD. U slučaju odustanka od kupovine i povraćaja artikla, odnosno u slučaju zamene poručenog artikla, potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe.

Kuriri eksterne firme koja vrši dostavu robe za nas, pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8 do 15 h radnim danima i subotom do 14 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata.

Ukoliko izvršite poručivanje do 12:00h možete očekivati da porudžbina stiže na vašu naznačenu adresu u roku od jednog radnog dana.

Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju.