Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Zlatna pravila prilikom kupovine zimske obuće


Zlatna pravila prilikom kupovine zimske obuće

Kupovina zimskih cipela i čizama za sneg presudan je zadatak kupovine kada vreme počne da se okreće. Ali budući da zimske čizme dolaze u svim oblicima, bojama i veličinama, dosta će Vas možda zbuniti.

Kao početnu tačku razmislite o tome gde biste želeli da nosite zimske čizme. Ako su vam potrebne da izdrže rigorozne planinare po snegu, čvrste čizme za sneg odgovaraju. Za svakodnevnu odeću i lakše aktivnosti, čizme na ravno ili manju platformu mogu Vam dobro poslužiti.

Ovde ćete otkriti sve što treba da znate o tome kako da odaberete pravi par zimskih i snežnih čizama.

Kupovina zimskih i snežnih čizama - četiri zlatna pravila:

1. Isprobajte ih na čarapama koje želite da nosite sa novim čizmama, jer to može uticati na nošenje. Ako čizme isprobate na debljim čarapama, ali obično nosite tanje čarape, možda ćete se osećati previše slobodno.

2. Ako isprobavate zimske čizme pre nego što ih kupite, dogovorite ovo za popodne, ako je moguće. Tada je verovatno da će vam stopala biti najveća, jer tokom dana oteknu, što znači da ćete moći da dobijete odgovarajuću veličinu.

3. Obavezno isprobajte obe čizme - normalno je da stopala budu nešto drugačija po veličini, pa želite da budete sigurni da su udobne na obe noge.

4. Prošetajte radnjom (ili dnevnom sobom ako isprobavate kod kuće) kako biste bili sigurni da se čizme mogu lako kretati.