Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Sandale savršena letnja obuća

Sandale savršena letnja obućaZaista nema boljeg osećaja od Sunca na Vašem licu i saznanja da je leto na korak od nas. Ako postoji samo jedan stil obuće koji će nam svima trebati kada vreme otopli, to su sandale. Sandale su savršene za one duge tople dane sunčajući se, održavaju Vam noge hladnim, udobnim i što je najbolje od svega što izgledaju super stilski.

Izbor je neograničen što se tiče sandala, sa toliko različitih dizajna, boja i tekstura da ćete biti iznenađeni.

Sandale su jedan stil koji je oduvek postojao kroz istoriju. Kada vreme otopli, nema ništa gore od toga da stopala stavite u zatvorene cipele, da ne mogu da dišu. Sandale su mnogo bolje za Vaše noge leti, jer su lagane, prozračne i udobne. Pošto su mnoge od njih otvorene, ne morate da brinete da li će Vam se noge zagrejati.

Zamena cipela za sandale može imati mnogo zdravstvenih koristi, one mogu pomoći u ispravljanju držanja stopala i promovisanju dobre ravnoteže. Još jedna pogodnost koja je odlična za Vaš novčanik je ta što sandale obično nisu prilično skupe u poređenju sa cipelama, što znači da ćete za tu letnju garderobu imati više rezervnih pari.

Nošenje sandala je veoma važno kako biste osigurali udobnost tokom celog dana.

Sa sandalama sa potpeticom birajte stilove sa petom od par centimetara, ovo blago podiže petu i pomaže nozi da zadrži prirodni oblik svoda, takođe su odlične sandale za ublažavanje bolova u lukovima stopala.

Kod kaiševa sandala uvek vodite računa da prednja traka bude dobro zategnuta, ona Vam drži sandalu na nozi, ispod kaiša bi trebalo da bude centimetar za eventualno oticanje. Ako utvrdite da patite od žuljeva, odaberite sandale sa kopčama na čičak ili kopču, uvek ostavljajući prostor za njihovo podešavanje.

Sandale su ipak jedan od najstarijih komada obuće i izdržale su test vremena svih ovih godina. S obzirom da je vrelo vreme odmah iza ugla, vreme je da odaberete novi par sandala za ovo leto.


Ženske sandale