Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Sa novom sezonom dolaze i novi trendovi

Sa novom sezonom dolaze i novi trendovi obuceIako se napolju i dalje po malo provuče neki zrak sunca, trenutno vreme će se uskoro pretvoriti u pravu jesen i zimu. To, međutim, ne znači da u hladnijim danima morate da se odreknete mode. Zajedno  ćemo proveriti koji su to neki od aktuelnih modela iz naše ponude za predstojeću sezonu i koji modeli će oplemeniti Vaš cipelarnik. 


Model koji se definitivno najbolje uklapa u “apokaliptičnu” godinu jesu kako ih mnogi nazivaju “borbene čizme” ili ti famozne “martinke” i svi modeli koji podsećaju na njih. Kod nas ih možete pronaći u beloj boji sa kombinacijom jako atraktivnih jarkih boja. I ako su popularnost stekle `90-tih godina i to u određenim grupama stanovništva, danas su  prisutne u skoro svakom cipelarniku kao glavni trend. 


Takođe u našoj ponudi možete pronaći i veliki broj gležnjača koje su vanvremenski model i koji se uklapa u apsolutno sve kombinacije bilo da volite poslovni ili malo opušteniji izgled. Svakako u koliko volite kraće čizme malo svedenijeg izgleda sa ili bez detalja preporučujemo ih za predstojeću sezonu jer sa njima nikad nema pogrešnog izbora. 

Što se tiče dubljih čizama tu su svakako kožne ili od veštačke kože kako više odgovara Vašem novčaniku. Od uvek aktuelnih “kaubojki” do svedenijih modela.  Često ih viđamo u svakodnevnim kombinacijama kao i u kombinacijama za izlaske. I baš zbog toga su jako zahvalne za kombinovanje i uklapanju u različite modne stilove i prilike. Modeli variraju od ravnih do visokih i nižih potpetica, što je odličan izbor i za dame koje nisu ljubitelji velikih potpetica. 


Pogledajte našu ponudu ženske obuće i biće vam jasno zašto ih mnoge dame priželjuju u svom garderoberu!