Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Koliko pari čarapa nam je zaista potrebno?

Koliko pari čarapa nam je zaista potrebno  

Čini se da većina ljudi ima komodice napunjene do vrha (ili prepune) čarapama i donjim rubljem, ne zato što im je potrebno toliko, već jednostavno zato što su ih nagomilali. Kada su ove fioke pravilno organizovane i postavljene, može biti sjajno za videti i imati toliko mnogo opcija, ali kada verovatno perete veš jednom nedeljno i svejedno gravitirate istim stilovima, uzorcima ili karakteristikama, verovatno ćete videti da imate mnogo više nego što Vam je potrebno i neke koje čak ni ne nosite.

Sve rečeno, čarape su zanemarena i potcenjena stvar u našim ormanima i želite dobar izbor! Čarape su svakodnevna stvar koja Vas održava udobnim i bez bolova u cipelama i na neprikladnim površinama, pomaže Vam da se osećate ugodno kada je vreme za opuštanje, pozitivno utiče na određena zdravstvena stanja i jača Vaš lični stil. (Toliko koristi, ko bi pomislio!) 

Osim što su samo čarape koje prekrivaju Vaša stopala, Vaše čarape bi vam trebale ponuditi neke funkcionalne ili moderne pogodnosti ako žele da uđu u Vašu garderobu. Bilo da se radi o njihovom nivou udobnosti, sposobnosti da regulišu temperaturu i smanje znojenje, da poboljšaju cirkulaciju ili da savršeno prikazuju Vaš stil! Čarape bi Vam trebale pomoći da napredujete. Odavde se ne bojte prihvatiti posebnosti i novitete, poput širokih listova na čarapama do kolena za dodatnu udobnost, smešnih čarapa koje pokazuju Vašu ličnost i razbijaju led svaki put kada ih nosite i dobrih materijala za smanjenje problema poput znojenja, mirisa i infekcija.

Koliko Vam je čarapa potrebno, zavisiće od mnogo faktora, ali znanje kako da organizujete čarape na način na koji im vidite i lako im pristupite znatno će olakšati ovaj proces. Organizovanjem ormara ne samo da možete lakše videti sve svoje mogućnosti, već možete videti i koje opcije nemate i koje su Vam potrebne. Bez obzira u kakvom je stanju Vaš ormar, pokušajte da zabeležite:

- Da li ste uvek bez čarapa pre dana za pranje veša? Ako Vam dan za veš dolazi jednom nedeljno, počnite tako što ćete osigurati da imate dovoljno pari čarapa koje će Vam trajati ovih sedam dana dok se dan za veš ponovo ne okrene.

- Da li često menjate čarape tokom dana? Ako redovno vežbate, imate težak džemper ili radite na polju gde morate često menjati čarape, moraćete to da uzmete u obzir. Uverite se da zajedno sa svakodnevnim čarapama imate i odgovarajući par (idealno atletske čarape ili čarape napravljene od tkanina namenjenih suzbijanju znojenja stopala, poput bambusovih čarapa) koje ćete nositi u ovim slučajevima. Sinhronizujući ovo sa ciklusom veša, to će značiti dovoljno čarapa da traju nedelju dana, na osnovu toga koliko ih puta dnevno menjate.

- Da li zdravstvena stanja regulišu Vaš izbor čarapa? Za borbu sa određenim zdravstvenim problemima mogu biti potrebne posebne čarape. Ako je to slučaj, pobrinite se da se pokrivate najmanje dve nedelje.

- Da li želite više da se izrazite? Ponekad Vam baš treba svež par čarapa i zadovoljite se velikim pakovanjem crnih čarapa iz neke velike kutije. Mi shvatamo. Ali nakon nekog vremena, preostaje Vam gomila običnih, dosadnih čarapa. Ovo je od suštinskog značaja za formalne ili poslovne događaje, ali preporučuje se imati par parova ludih čarapa u garderobi!


Čarape Obuća Online