Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

Dečije čizme za kišu

Dečije čizme za kišu

Čizme za kišu su obavezni komad obuće za decu. Omogućavaju im da budu napolju po bilo kom vremenu, a da im se stopala ne smrznu i pokvase. Posebno je važno kod čizama za kišu, da obezbedite pravo pristajanje jer ne postoji način da se prilagodi veličina. Asortiman čizama Obuće Online za kišu uključuje niz različitih oblika koji pokrivaju većinu tipova kroja.

Napravljen od prirodnih materijala

Kišne čizme su napravljene od prirodne gume, koja je izdržljiv i mekan materijal. Prirodna guma je 100% vodootporna i elastična. Ovo čini čizme za kišu fleksibilnim, udobnim i lakim za nošenje i hodanje.

Prostor za rast u čizmama za kišu

Kada kupujete čizme za kišu za svoje dete, izbegavajte kupovinu onih sa previše prostora za rast jer čizme za kišu ne mogu da se vežu za stopalo na isti način na koji to može druga obuća.

Ako su čizme za kišu prevelike, stopala i pete će kliziti napred-nazad. To bi moglo značiti da se brže troše, kako iznutra tako i spolja. Čizme za kišu su već prilično velike i široke u poređenju sa drugim cipelama i čizmama. Stoga bi trebalo da budete sigurni da izaberete par odgovarajuće zapremine, kako u pogledu osovine tako i po širini. Ako želite malo dodatne topline i bolje prianjanje, možete dodati dodatni vuneni đon unutar čizama. Debele čarape ili vunene čarape takođe mogu pomoći.

Briga za čizme za kišu

Obuća od prirodne gume zahteva malo nege da bi bila u odličnom stanju. Uvek se trudite da čizme za kišu budu čiste od prljavštine i prljavštine kako biste izbegli nepotrebno habanje i habanje. Primena prirodnih biljnih ulja, kao što je maslinovo, takođe pomaže. Ulje čuva prirodnu gipkost gume, čime se produžava vek Vaših čizama za kišu.

Zimske čizme za kišu

Zimske čizme za kišu održavaju noge Vašeg deteta suvim i zdravim tokom vlažnih zimskih dana. Važno je imati na umu da zimske čizme za kišu nisu alternativa udobnosti i funkcionalnosti kožnih zimskih čizama, već služe kao dodatni komad obuće sa posebnom funkcijom tokom zimskih meseci.

Postava od pamuka i vune

Zimske čizme za kišu imaju podstave koje su napravljene od prirodnih materijala, koji pomažu u stvaranju tople i prozračne unutrašnje klime za stopala. Pamučna podstava reguliše temperaturu, prozračna je i upija znoj, što održava noge toplim i suvim. Vunena podstava je odlična za zimu, jer meka vuna pruža dodatnu toplinu i prozračnost za stopala.

Naše čizme za kišu dizajnirane su u skladu sa savremenim trendovima i modom, dolaze u mnogo različitih boja kao i u raznim detaljima i dezenima. Imamo čizme za kišu za dečake i devojčice, velike i male. Naše čizme za kišu odlično pristaju, a istovremeno pružaju podršku i stabilnost stopalima. Vaše dete može da prirodno hoda u našim čizmama za kišu i njihovo nošenje ne ometa njihovu igru ili sposobnost hodanja.


Dečije čizme