Za sve informacije oko cene, dostupnosti i poručivanja proizvoda, pozovite neki od naših maloprodajnih objekata.

5 razloga da volite štikle

5 razloga da volite štikleVisoke potpetice su bezvremenski modni trend iz raznih razloga i ne možemo da zamislimo vreme kada visoke potpetice nisu prioritet u svetu mode. U Obući Online verujemo da, iako se neki mogu raspravljati o neudobnoj, često nepraktičnoj, strani ovih trendovskih cipela, one i dalje imaju sposobnost da učine da se žene osećaju kao sposobne, seksi i samouverene osobe.

5 prednosti nošenja štikli koje će neizbežno promeniti Vaš osećaj za stil na bolje

Prednost #1: Dodatna visina

Najočiglednija od pet prednosti visokih potpetica je dodatna visina. Svaka žena će imati svoje razloge zbog kojih želi da poveća svoju visinu; niža, sitnija žena možda bi htela da smanji razliku u visini između sebe i partnera, dok bi punija žena želela da izgleda vitkije i zgodnije. Visina ima sposobnost stvaranja raznih iluzija; poslovne žene izgledaju dominantnije, formalno večernje odelo izgleda elegantnije i, očigledno, niske žene izgledaju više.

Prednost br. 2: Poboljšajte svoje samopouzdanje

Iz nepoznatih razloga, štikle povećavaju samopouzdanje žene koja ih nosi. Uz visoke potpetice koje dopunjuju udobnu odeću, žena se oseća lepše, što daje rezultat povećanja samopouzdanja. Ko ne želi da se oseti kao milion dolara kada u ponedeljak ujutru juri u kancelariju?

Prednost #3:  Štikle poboljšavaju držanje

Ako se borite sa održavanjem dobrog držanja, visoke potpetice mogu biti odgovor koji ste tražili. Ovaj jednostavan trik za dobro držanje je vekovni trik koji će Vam vratiti ramena, ispružiti grudi i podignuti bradu u trenu. Kada nosite štikle, mnogo ste svesniji svojih pokreta i možda ćete otkriti da se krećete sa više gracioznosti i elegancije. Zbog pete na cipeli, leđa se automatski ispravljaju u nastojanju da održite ravnotežu- nakon što su leđa ravna, ostatak tela će automatski prilagoditi željeno držanje, tako je lako.

Prednost #4: Visokim potpeticama ćete skrenuti pažnju

Ako uživate u centru pažnje, visoke potpetice su neophodne. Studije su pokazale da dobar par visokih potpetica cene i muškarci i žene. Muškarci cene ženu u štiklama i favorizuju izgled, dok žene vole da se dive odeći drugih žena, uzimaju modne savete i upoređuju različite stilove. Dobar par visokih potpetica ima moć da trenutno poboljša bilo koju odeću, što dovodi do toga da su sve oči uprte u Vas i Vaš stil.

Prednost #5: Visoke potpetice prikazuju izvajano telo

Bez obzira da li trenirate pet dana u nedelji ili želite da to radite, štikle mogu poboljšati Vaše telo. Kao što je pomenuto u prvom delu, visoke potpetice stvaraju iluziju da ste možda izgubili nekoliko kilograma zbog njihovog efekta racionalizacije. Međutim, tu nije kraj. Pokažite svoje zategnutu telo, izdužene noge. Visoke potpetice naglašavaju telo, što rezultira da nam noge izgledaju duže i zategnutije, a zadnjica izgleda mnogo bolje.

Nabavite savršene štikle iz Obuće Online već danas

Dobar par visokih potpetica je sve što je potrebno za jačanje samopouzdanja, poboljšanje držanja i privlačenje pažnje svih u prostoriji. Pronađite svoj par visokih potpetica iz snova pregledom online prodavnice Obuće Online. Sve što je potrebno je dobar par cipela da Vam promeni život.


Cipele na štiklu